Hanssens Catering

Nieuwsbrief juni

01/06/2024

logo Hanssens (1)

Beste klant 


Het einde van het schooljaar staat alweer voor de deur. Tijd om jullie te bedanken voor de goede en constructieve samenwerking. Verder nemen we jullie nog graag even mee doorheen onze realisaties tijdens dit jaar en de aankomende projecten gedurende de grote vakantie en het volgende schooljaar.

Nieuwe soep ketel in Groot-Bijgaarden


In de krokusvakantie werd een nieuwe soepketel van 6000 liter geïnstalleerd in onze keuken in Groot-Bijgaarden. Deze zorgt er voor dat we praktischer kunnen werken en dat we het productieproces van de verse soep beter kunnen opvolgen.


Een batterij container in Wevelgem


Naast de 3639 zonnepanelen op de daken van onze 3 keukens, investeren we nog verder in duurzame energie. Een batterij container in Wevelgem zal er voor zorgen dat we de groene energie opgewekt door onze zonnepanelen kunnen opslaan en volledig kunnen gebruiken voor de bereiding van de maaltijden.


Nieuwe recepten


Tijdens het schooljaar introduceerden we enkele nieuwe gerechten zoals kippeling en kiphamkaas. De zomervakantie biedt ons de unieke gelegenheid om verder onze gerechten te optimaliseren en nieuwe menu’s te ontwikkelen. Kijken jullie hier ook al naar uit?


Doseersysteem in Oosterzele en Groot-Bijgaarden


Vorig jaar installeerden we in de keuken in Wevelgem een nieuw doseersysteem. Dit praktisch en nauwkeurig systeem wordt gebruikt om vloeibare componenten zoals puree, bolognaisesaus, kaassaus etc. proper af te vullen, op maat van jullie bestelling. Tijdens de grote vakantie zal dit ook in Oosterzele en Groot-Bijgaarden geïnstalleerd worden.


Met de keukenmedewerkers op uitstap naar  onze keuken 


De educatieve klasbezoeken met het 5e leerjaar aan onze keuken in Wevelgem is ondertussen al een vaste waarde in vele scholen. Naast dit grote succes en de vraag naar opleiding voor keukenmedewerkers, zullen wij ook vanaf komend schooljaar bezoeken organiseren voor keukenmedewerkers. Dit bezoek kan doorgaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 11u en zal bestaan uit een uitgebreide rondleiding doorheen de keuken in Wevelgem en een opleiding maaltijdbediening op school.
Aarzel niet en vraag jullie bezoek aan!


We wensen jullie een deugddoende vakantie en zien jullie graag terug in het nieuwe schooljaar!
Met vriendelijke groeten

Hanssens Catering Team