Ambachtenlaan 2, 8560 Wevelgem
Lange ambachtstraat 32, 9860 Oosterzele
Robert Dansaertlaan 19, 1702 Groot-Bijgaarden
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Het doet het al vermoeden... ‘Hanssens’ is onze familienaam. Al drie generaties lang bouwen wij aan een verhaal, een soort continuïteit die wij aan al onze klanten willen bieden. In dat verhaal is ‘Catering’ de rode draad, alles waaraan wij al zo lang bouwen.
Hanssens Catering wil geen anonieme grootkeuken zijn, maar een cateraar die zijn ingrediënten en kernwaarden steeds hoog in het vaandel draagt. Versheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in alles wat wij realiseren.
Ons verhaal kende al veel hoofdstukken en laat ons toe om elk jaar een gestage groei te realiseren. Maar groei mag nooit ten koste van betrokkenheid gaan. Wij zijn ons professioneel en toegewijd team dan ook enorm dankbaar om dit alles met ons te realiseren en samen uit te groeien tot de referentie die wij vandaag zijn. Daarom nodigen we ons team ook elke middag uit om, samen met de familie, de maaltijden te proeven die ze die dag hebben klaargemaakt. Het alombekende "Wat hebben we vandaag geleerd?" is dan ook ons credo.
Net zoals bij veel Zuid-West-Vlaamse familiebedrijven liggen de roots van onze firma in het vlas.
Grootmoeder Marie-Louise was het met zeven kinderen wel gewoon om voor een grote groep te koken. In periodes van het slijten van het vlas stilde zij vaak vijftig grommende magen. Koken werd haar hobby en naarmate de tijd verstreek, begon ze avondlessen te volgen. Toen de vlassector kermde onder moeilijke tijden, bleken haar talenten goud waard.
Het was pas toen de keukenzuster van een Kortrijkse school met pensioen ging, en de school dus op zoek moest naar een ‘traiteur’ die dagelijks 360 maaltijden kon bereiden, dat Marie-Louise volledig haar ding kon doen. Hanssens Catering was geboren.
De hoge kwaliteitsstandaard waar we al sinds het begin voor staan, wordt officieel dankzij het behalen van het internationaal gerenomeerde BRC-certificaat. Via een jaarlijkse audit worden onze inspanningen om aan de meest recente eisen te voldoen elk jaar opnieuw bekroond.
Zoon Arthur stapt mee in de zaak en versterkt het team met de implementatie en uitrol van een nieuw ERP-pakket. Ook Anthon komt er in 2018 bij om mee te werken aan de uitbouw van de nieuwe site. Hiermee zet ook de 3de generatie de eerste stappen in het familiebedrijf en wordt de continuïteit gegarandeerd.
Een volledig nieuwe keuken gelegen in het Dansaert retailpark moet verdere uitbreiding in de regio's Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest mogelijk maken.
De keuken in Laken wordt definitief ingeruild voor een gloednieuwe site in Groot-Bijgaarden.
Ambachtenlaan 2, 8560 Wevelgem
Lange ambachtstraat 32, 9860 Oosterzele
Robert Dansaertlaan 19, 1702 Groot-Bijgaarden